دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: این کارگروه به سمت تخصصی کردن لباس ها از جمله لباس مدارس پیش می رود و قرار است در این زمینه نیازها و خواسته های مردم را تأمین کنیم.
قبادی افزود: فراهم کردن طرح های متنوع با توجه به اقتضائات سنی، جنسی و منطقه ای و حمایت از طرح های برگزیده لباس دانش آموزان از هدف های اصلی نمایشگاه پوشاک مدارس است.
وی گفت: زیبایی، پوشش مناسب و جلب رضایت دانش آموزان و به دست آوردن آسایش روحی و روانی فرزندان جامعه در طرح ها از شاخصه های اصلی تولیدات عرضه شده در نمایشگاه پوشاک مدارس است.
قبادی با اشاره به اینکه مؤسساتی که به هر نوع در بخش پارچه و لباس مدارس فعالند در این نمایشگاه حضور دارند گفت: 10 طرح جدید مدارس با کمک انجمن طراحان پارچه و لباس و دانشگاه الزهرا و با مطالعات تحقیقی و علمی در اولین نمایشگاه پوشاک مدارس رونمایی و عرضه می شود.
وی افزود: از سال آینده تلاش خواهیم کرد بخش مسابقه را در سطح حرفه ای به نمایشگاه پوشاک مدارس اضافه کنیم.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: این نمایشگاه به همت بخش خصوصی و با تلاش مؤسسه های غیردولتی برگزار می شود اما نهادهای دولتی باید کمک کنند تا از هزینه ها کاسته شود.
وی افزود: در اولین نمایشگاه پوشاک مدارس، لباس هایی عرضه می شود که شاخص های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش را رعایت کنند.
قبادی با بیان اینکه اخیراً لباس مدارس از ارتقای قابل توجهی برخوردار است اما کافی نیست گفت: دستور العمل ساماندهی وضعیت ظاهری لباس دانش آموزان در حال تدوین است و قرار است این سند نهایی شود.
وی افزود: قرار است در این نمایشگاه برنامه هایی همچون تبیین مبانی نظری و فکری لباس از سوی استادان و متخصصان ارائه شود و همچنین فعالیت های فرهنگی، کارگاه نقاشی و سرود را آموزش و پرورش برگزار کند.
قبادی گفت: نمایشگاه پوشاک مدارس با نگاه صرفا نمایشگاهی برگزار می شود و فروشگاهی نیست.
این نمایشگاه 29 تیر ساعت 16 افتتاح می شود و تا 1 مرداد از ساعت 10تا 20 پذیرای علاقه مندان است.
مدیرکل فرهنگی، هنری آموزش و پرورش نیز در این نشست گفت: دانش آموزان، سال تحصیلی جدید را با لباس های جدید آغاز می کنند و این نمایشگاه فرصتی است تا دانش آموزان و مربیان فرم ها و طراحی های جدید لباس را تجربه کنند.
مهدی علی اکبرزاده اضافه کرد: توسعه فرهنگ مد و لباس اسلامی، توجه به سلایق خانواده ها، طراحی های به روز شده و جدید، رقابت سازنده و تاثیر گذار بین طراحان لباس، معرفی الگوهای مناسب با رده های سنی و جنسی دانش آموزان توجه به ویژگی های بومی و محلی از جمله اهداف مشارکت آموزش و پرورش در برگزاری این نمایشگاه است.
وی افزود: حدود 220 غرفه در نمایشگاه پوشاک مدارس به طراحان و تولیدکنندگان لباس مدارس اختصاص دارد.
علی اکبرزاده گفت: به همه مدارس استان ها، پایگاه های اوقات فراغت و فعالیت های تابستانی و پایگاه های ثبت نام مدارس در خصوص برگزاری این نمایشگاه اطلاع رسانی شده است تا اولیاء، مسئولان و دانش آموزان با تنوع پوشاک و لباس های دانش آموزان و فرهنگیان آشنا شوند.
وی افزود: نمایشگاه پوشاک دانش آموزی فضایی را فراهم کرده تا طرح ها، مدل ها و رنگ هایی که براساس الگوهای اسلامی، ایرانی، بومی و محلی تهیه و تولید شده است به معلمان، مسئولان مدارس، اولیاء و دانش آموزان ارائه شود.
علی اکبرزاده گفت: همه مدل هایی که در نمایشگاه پوشاک مدارس ارائه می شود با دقت بررسی شده و به تأیید کارشناسان وزارتخانه های آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است تا فرصتی برای ارائه الگو های جدید اسلامی -ایرانی به دانش آموزان، اولیاء و مسئولان مدارس باشد.