اعزام نانوا برای فراگیری روشهای نوین پخت نان به فرانسه + گزارش
نانواهای برگزیده استان های تهران و البرز در آینده نزدیک برای فراگیری آموزش پخت نان های سالم به فرانسه اعزام می شوند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مدیرعامل یکی از واحدهای تولید آرد در شهرک صنعتی پرند رباط کریم افزود : با هماهنگی اتحادیه های نانوایان شهرستان های استان های تهران و البرز ده نانوای برتر برگزیده و به این واحدتولیدی معرفی می شوند .
مهدی ورقایی با بیان اینکه مدت این دوره آموزشی ده روز و درکشور فرانسه برگزار خواهدشد گفت : نانوایان منتخب با حضور در نانوایی های این کشور و با حضور استادان پخت نان آموزشهای لازم را برای پخت نان سالم فرا خواهند گرفت .
آرزو حاجی آقازاده کارشناس آرد و کار آفرین نمونه هم با بیان اینکه این نانواها پس از فراگیری آموزش های پخت نان سالم و بازگشت به کشور آنچه را که در این سفر آموخته اند به هم صنفی های خود آموزش خواهند داد افزود : از این پس می توان امیدوار شد که نان های متنوعی متناسب با سلیقه و خواسته مشتریان پخته و عرضه شود .
وی افزود : از آنجا که افراد دیابتی و مبتلایان به بیماری های قلبی و عوارض ناشی از آن نیازمند استفاده از نان هایی متناسب با بیماری شان هستند از این پس می توانند نان های مورد نیاز خود را براحتی تهیه کنند .
برپایه این گزارش تبادل اطلاعات و آموزشهای پخت نان های سنتی ایرانی به نانواهای اروپایی و ایجاد نانوایی های سنتی در کشور های اروپایی از دیگر برنامه های این واحد توولید آرد در شهرک صنعتی پرند است .
نانواهای برتر تهرانی و البرزی دی ماه آینده به اروپا اعزام خواهند شد .