افزایش سطح زیرکشت و برداشت مناسب زعفران در رباط کریم + گزارش
تولید زعفران به سبب مزایای بی شماری که نسبت به سایر کشتها دارد ، بعنوان کشت مقرون به صرفه و مایه تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به شمارمی رود

به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما ، رییس اداره جهادکشاورزی شهرستان رباط کریم بابیان اینکه کشت زعفران ازسال ۱۳۷۳در رباط کریم آغازشده گفت : ابتدا وسعت زمینهای زیرکشت زعفران به پانصدمترمربع می رسید ، اما به دلیل شرایط خوب آب وهوایی و مرغوبیت خاک در زمینهای رباط کریم ، هم اکنون هفتادهکتاراز اراضی کشاورزی شهرستان زیرکشت زعفران است. مهدی صالحی با اشاره به اشتغال هشتصدنفر در تولید زعفران رباط کریم ابراز امیدواری کرد با حمایت دولت از کشت این گیاه ارزشمند و توسعه کشت علاوه بر افزایش اشتغال زمینه صادرات زعفران بیش از گذشته فراهم شود.
یک کشاورز رباط کریمی نیز که درچند هکتاراززمینهای خود زعفران کاشته می گوید : با نخستین بار که پیاززعفران درزمینی کاشته می شود می توان ۸تا۱۰سال از آن زمین زعفران برداشت کرد محمدسلامت با اشاره به اینکه گیاه زعفران به آب کم نیازدارد افزود : زمین زیر کشت زعفران ، دوبار در سال ، یکی در مهر و بار در دیگر در اواخر فروردین ماه آبیاری می شود.
وی با اشاره به اشتغالزایی این محصول هنگام برداشت، فراوری و بسته بندی گفت : هرهکتارزمین زعفران به ۳۰تا۴۰ کارگر برای برداشت محصول نیازدارد و مراحل دیگر فرآوری و بسته بندی نیز اشتغال قابل توجهی ایجاد می کند.