رئیس کانون انجمنهای صنایع غذایی
شگرد ناامنی فکری در جامعه با کیکهای آلوده
رئیس کانون انجمنهای صنایع غذایی: موضوع کیکهای آلوده، بیشتر یک خرابکاری در جامعه مصرف و ایجاد نا امنی فکری در جامعه است.
محمدرضا مرتضوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان این که با بررسیهایی که انجام دادیم منشأ این موضوع در هیچ کدام از کارخانههای صنایع غذایی نبوده است، گفت: این موضوع بیشتر یک نا امنی و تهدید امنیتی در محصولاتی بود که عمق و نفوذ زیادی در جامعه دارد و به نظر من کسانی در بوجود آوردن فضای ناامنی در جامعه نقش آفرینی کردند که نمیتوانند آرامش جامعه را برتابند.
رئیس کانون انجمنهای صنایع غذایی با بیان این که موضوع کیکهای آلوده موضوعی امنیتی است که دستگاههای امنیتی باید به آن رسیدگی کنند، اضافه کرد: تا جایی که اطلاع دارم دستگاههای امنیتی فعالیت گستردهای را برای شناسایی عاملان و جلوگیری از توزیع کیکهای آلوده آغاز کردند و در این باره تا جایی که میدانم افراد مشکوکی بازداشت شدند و تحت بازجویی هستند.
رئیس کانون انجمنهای صنایع غذایی گفت: هیچ یک از نشانهای تجاری مطرح صنایع غذایی در این کار نمیتوانستند مداخله داشته باشند و مداخله هم نداشتند ضمن این که اگر از نظر فنی به موضوع نگاه کنیم میبینیم یک موضوع امنیتی برای آلوده سازی افکار عمومی است و شاید تهدید امنیتی از راه آلوده کردن، یکی از شگردهایی است که دشمن میخواهد تواناییهای خود را از این طریق به رخ بکشد.
آقای مرتضوی افزود: البته مردم به صنایع غذایی کشور اعتماد دارند، اما نکته اینجاست بعد از این که جامعه از التهابات ناشی از تصمیم جدید دولت درباره مدیریت مصرف سوخت به سمت آرامش حرکت کرد اقدام به آلوده سازی کیک ها، حرکتی در بوجود آوردن یک التهاب اجتماعی در جامعه و موضوعی امنیتی است.