مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان : دستورالعمل بهداشتی در شالی کوبی ها برای حفظ سلامت کشاورزان و کارکنان بیشتر رعایت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با توجه به فصل برداشت برنج و آغاز به کار کارخانه های شالیکوبی در استان کشاورزان، کارگران شالیکوبی ها و کارمندان اداری و فروش کارخانه ها باید برای پیشگیری از ویروس کرونا از ماسک، دستکش، ، مواد شوینده و ضدعفونی استفاده کنند.
قاسم جواد زاده از کشاورزان، کارکنان کارخانه های شالیکوبی ها خواست قبل از شروع کار و حضور در کارخانه های شالیکوبی دست های خود را با آب و صابون بشویند و از دست دادن و روبوسی در شروع و پایان ساعات کاری پرهیز کنند. وی با تاکید بر لزوم رعایت فاصله گذاری در شالیکوبی ها گفت : محیط کارخانه، دستگاه ها و ماشین آلات، رختکن، نمازخانه، رستوران، نگهبانی و سرایداری، سرویس های بهداشتی شالیکوبی ها باید پایان هر روز براساس دستورالعمل های بهداشتی پزشکی ضدعفونی شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه برنج تولیدی بعد از تبدیل و کیسه گیری باید در انبارهای مکانیزه و ضدعفونی شده نگهداری شود افزود: از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار در گیلان سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن شلتوک و حدود ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می شود. گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است که رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت دارد.