چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری
چرخه معیوب تولید در یکی از واحدهای شهرک صنعتی ایبک آباد اراک ،تامین کننده مواد اولیه نیمی از کارخانه های سازنده ظروف نچسب آشپزخانه سبب شده تا این کارخانه ها با نیمی از توان فعالیت کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ چرخه معیوب تولید در یکی از واحدهای شهرک صنعتی ایبک آباد اراک ،تامین کننده مواد اولیه نیمی از کارخانه های سازنده ظروف نچسب آشپزخانه سبب شده تا این کارخانه ها با نیمی از توان فعالیت کنند.
مشکلی که تنها منحصر به 25 کارخانه تولید تفلون دراستان مرکزی نبوده وتعدادی از کارخانه تولید ظروف نچسب دراستان هایی نظیر لرستان و قزوین را هم درگیر خود ساخته است.
صنعتگران در سه واحد تولیدی ظروف نچسب در شهرک صنعتی ایبک آباد اراک می گویند مسئله از جایی شروع شد که واحد تامین کننده نیاز آنها که در چند خیابان بالاتر از کارخانه آنان فعالیت دارد دچارمشکل تولید گشت.
شرکت ابتکار آلومنیوم صداقت یکی از قدیمی ترین واحدهای تولیدی خصوصی صنعتی است که از سالیان گذشته با تولید ورقه های آلومنیومی نیاز واحدهای تولیدی ظروف نچسب را تامین می کرد.
مدیر عامل این کارخانه می گوید : در حالی که این واحد ظرفیت تولیدی 1200 تن محصول را دارد اماهم اکنون تنها 35 تن محصول تولید می کند.
چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری چرخه معیوب تولید در گیر و دار قوانین دست و پا گیر اداری
میرزایی علت این موضوع را کمبود برق مورد نیاز کارخانه می داند و ادامه می دهد : با استناد به مصوبه هیات مقررات زدایی کسب وکار در سال 99 تصمیم به راه اندازی یک واحد تولید درب شیشه ای تفلون هم جوار باکارخانه قبلی گرفته شد.
او افزود: با طی مراتب اداری جواز تاسیس کارخانه از سازمان صمت استان اتخاذ گردیدو کارخانه جدید با دستگاه های نو شروع به کار کرد.
مدیر عامل این واحد تولیدی گفت : برای راه اندازی کارخانه جدید 315 کیلو وات برق نیاز بود و این یعنی هر دو واحد صنعتی مجموعا نیاز به 530 کیلو وات برق داشتند.
میرزایی گفت: برای دریافت انشعاب دیگربرق این کارخانه مکاتبات ومراجعات بسیاری به دستگاه های اجرایی استان صورت گرفت و درنهایت با تصویب مصوبه ای در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اختصاص انشعابی دیگربرای واحد اتخاذ شد.
مدیر این واحد تولیدی هم گفت : متاسفانه با وجود پیگیری های فراوان نتوانستیم انشعاب موردنیاز برق کارخانه جدید راتامین کنیم و به ناچار برای فعالیت کارخانه اول باید برق کارخانه دوم را قطع و برای فعالیت کارخانه دوم باید کارخانه اول را تعطیل و برق آن را قطع کنیم.
برای پیگیری مشکل این واحد تولیدی باید سری به چند دستگاه های اجرایی زد.
مدیر عامل شرکت شهرک های استان می گوید : بر طبق قوانین داخلی این سازمان برای هر واحد تولیدی تنها یک انشعاب برق اختصاص می یابد و این واحد تولیدی به دلیل عدم رعایت نکات و قوانین ایمنی ساخت و ساز و رعایت نکردن حریم بین دو کارخانه مجاز به دریافت پروانه و انشعابی جدید نیست.
طیب میرزایی گفت : برای احداث دو کارخانه در کنار هم نیاز به 3 هزار متر زمین است اما دو کارخانه مذکور در زمینی به مساحت 2 هزار متر احداث شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان هم گفت: طبق آیین نامه اجرایی برق امکان تخصیص دو انشعاب برای یک واحد صنعتی وجود ندارد.
الله داد افزود: اگر شرکت شهرک های صنعتی استان پروانه مجزا برای واحد تولیدی دوم درنظر بگیرد مشکل اختصاص انشعاب جدید نیز برطرف می شود.
در نهایت با رایزنی استانداری مرکزی و دو دستگاه اجرایی درگیر در این ماجرا مقرر شد برای رفع موقت مشکل این واحد صنعتی انشعاب برق آن به میزان 249 کیلو وات تقویت شود.
نیکی ملکی مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مرکزی گفت: برای علاج واقعی درد این دوکارخانه هم جوار مکاتباتی با نهادهای بالادستی صورت پذیرفته و امید است با راهکار قانونی مسئله این صنعتگران حل شود.