۹۰ درصد مطالب فضای مجازی درباره بی کیفیتی مواد غذایی دروغ است
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: اکثر قریب به اتفاق (۹۰ درصد) مطالب منتشر شده در فضای مجازی در خصوص بی کیفیت بودن مواد غذایی، دروغ محض است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای وحید مرندی مقدم در نشست خبری رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: به عنوان مثال فردی در فضای مجازی خود را عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی معرفی کرده و مطالبی در خصوص مواد غذایی بیان میکند و بعد از پیگیری ما مشخص شد که چنین فردی در دانشگاه شهید بهشتی وجود ندارد.
وی با رد وجود قرص در بعضی کیکها گفت: از سوی دیگر بعضی مطالب در فضای مجازی درباره وجود کرم زنده در سوسیس و کالباس پخش میشود که اصلا صحت ندارد.
مرندی مقدم افزود: برای ساخت سوسیس و کالباس، با برشهایی که دستگاهها میزنند، امکان زنده ماندن گاو هم وجود ندارد چه برسد به کرم!
وی اضافه کرد: حتی موارد منتشر شده در فضای مجازی را پیگیری کردیم و متوجه شدیم که اصلا مکانی که اعلام شده وجود خارجی ندارد.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: مردم بدانند هر آنچه در فضای مجازی در خصوص بی کیفیت بودن مواد غذایی مطرح میشود ۹۰ درصد دروغ محض و در راستای سلب اعتماد مردم است.
گازوئیل تولیدی کشور مطابق با استاندارد ملی نیست
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: گازوئیل تولیدی کشور مطابق با استانداردهای ملی نیست.
آقای وحید مرندی مقدم در نشست خبری در مورد وضعیت کیفی گازوئیل افزود: با نمونه برداری از گازوئیل تولیدی کشور، مشخص شد که این محصول مطابق با استاندارد ملی نیست.
وی با بیان اینکه وزارت نفت برای استانداردسازی گازوئیل مهلت ۳ ساله داشته که زمان آن در شهریور امسال به پایان رسیده است گفت: وزارت نفت مکلف شده طبق استاندارد ملی، تولید گازوئیل داشته باشد، اما ما تاکنون تأییدیهای برای گازوئیل صادر نکرده ایم.
آقای مرندی مقدم اضافه کرد: اگر نتایج آزمون نمونه برداری گازوئیل مشخص شود، به وزارت نفت و سازمان محیط زیست ارائه خواهیم کرد و برای اطلاع مردم نیز منتشر خواهد شد.
وی همچنین از تدوین پیش نویس استاندارد یورو ۵ بنزین خبر داد و گفت: در این مورد میان وزارت نفت و وزارت صنعت اختلاف وجود دارد که در مورد آن با معاون اول رئیس جمهور نامه نگاری کرده ایم و در صورت برطرف شدن موارد اختلافی، استاندارد یورو ۵ برای بنزین، مصوب و اعمال خواهد شد.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه در حال حاضر بنزین تولیدی و توزیعی در کشور مطابق استاندارد یورو ۴ است، افزود: طبق ماده ۱۸ قانون هوای پاک، جلوگیری از واردات بنزین و گازوئیل غیر استاندارد به عهده سازمان استاندارد میباشد و ممانعت از تولید و توزیع آن نیز بر عهده سازمان محیط زیست است.
وی گفت: امروز با راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، واردات بنزین نداریم، اما بنزین تولیدی مطابق استاندارد یورو ۴ است.
آقای مرندی مقدم ادامه داد: در حال حاضر واردات بنزین نداریم، اما آزمون کیفی بنزین تولیدی و توزیعی در کشور انجام میشود.
وی همچنین از آغاز آزمون کیفی مازوت خبر داد و گفت: با نهایی شدن آن، نتایج منتشر خواهد شد.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد افزود: طبق قانون هوای پاک از ابتدای شهریور ۹۶ برای وزارت نفت، مهلت ۳ سالهای تعیین شد تا نسبت به استانداردسازی مازوت اقدام کند که این مهلت در اول شهریور ۹۹ به پایان رسیده است.
آقای مرندی مقدم گفت: سازمان محیط زیست موظف است در خصوص فرآوردههای سوختی برخورد لازم داشته باشد.
وی با بیان اینکه ارزیابی ما در مورد کیفیت مازوت آغاز شده که باید نتایج آن مشخص شود افزود: این کار زمانبر است و در صورت مشخص شدن نتایج، آن را منتشر خواهیم کرد و همچنین نتایج آزمونها را به سازمان محیط زیست اعلام خواهیم کرد تا متناسب با آن اقدام کند.
مرندی مقدم در خصوص استاندارد خودروهای جدید ایران خودرو و سایپا نیز گفت: مدارک مربوط به دو خودروی شاهین و تارا در دست بررسی است و با توجه به اینکه خودروهای دیگر این خودروسازان، استانداردهای ۸۵ گانه را پاس کردند، احتمال دارد این دو خودرو نیز استانداردهای لازم را پاس کنند.