پخش زنده
امروز: -
عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری کشور گفت: ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در کشور وجود دارد که بیشتر این بافتهای ناکارآمد حدود ۷۵ هزار هکتار بافتهای فرسوده میانی و در داخل شهرها هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، سید مسلم سید الحسینی در کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیندها و مقررات بازآفرینی شهری خراسان شمالی، گفت: از ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد ۱۵۰۰ هکتار در خراسان شمالی است.
وی افزود: ما معتقدیم که این بافتهای ناکارآمد، ظرفیت مناسبی برای تولید مسکن است که هم مسکن موجود ارتقا پیدا میکند و هم میتواند ظرفیت جدید در حوزه مسکن ایجاد کند و هم میتواند مزیتهای بیشتری نسبت به الحاق اراضی به شهرها برای ایجاد مسکن داشته باشد.
وی مسکن را یکی از موضوعات مهم عنوان کرد که اگر به درستی به آن توجه نشود بر کیفیت زندگی مردم تاثیر دارد.
عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری کشور اضافه کرد: مسکن باید در استطاعت و متناسب با درآمد مردم باشد و در این راستا نیاز است تا در سیاستگذاریها و برنامه ریزیها و نحوه طراحی و برنامه ریزی مسکن در توان مردم مورد توجه قرار گیرد.
سید الحسینی یکی از موضوعات مهم در امر بازآفرینی شهری را مشارکت مردم در این امر عنوان کرد و افزود: مردم و اهالی محله به عنوان ذینفعان اصلی در احیا و بازآفرینی شهری هستند و لذا تصمیم گیریها در خصوص آینده شهر نیز با مردم است.
وی تاکید کرد: ساکنان محلات، عامل توسعه هستند و هر چه مشارکت اجتماعهای مردمی در تصمیم گیری و تصمیم سازیها بیشتر باشد شانس اجرای بهینه و موفقیت طرحها و برنامهها نیز بیشتر میشود.
استاندار خراسان شمالی نیز گفت: احیا و بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری از موضوعات مهمی است که در استان دنبال میشود.
محمدرضا حسین نژاد بیان کرد: بحث بازآفرینی شهری با در نظر گرفتن و حفظ آثار تاریخی و میراث فرهنگی از نیازهای اساسی برای استفاده و منتفع شدن مردم و آیندگان در استان پیگیری میشود.
وی افزود: تاکنون در زمینه بازآفرینی اقدامات بسیار خوبی انجام شده که جای قدردانی دارد و تسریع در امر با هماهنگی بیشتر محقق میشود.
استاندار خراسان شمالی اضافه کرد: موضوع بازآفرینی شهری به عنوان یک مصوبه مهم از مجلس هشتم دنبال شد و اکنون میتوان از تجارب استانهای موفق در این زمینه استفاده کرد.