پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			نگهداری ۲۴ ساعته گوشت پس از ذبح در دمای کمتر از چهار درجه مانع ابتلا به تب شدید و خونریزیهای زیرپوستی تب کریمه کنگو میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نسبت به خطر شیوع تب کریمه کنگو هشدار داد و بر لزوم رعایت نکات بهداشتی تأکید کرد و گفت: این بیماری ویروسی که از طریق کنه و تماس با دام آلوده منتقل میشود، میتواند باعث تب شدید و خونریزیهای زیرپوستی شود.
فتاحی با اشاره به اهمیت پیشگیری از تب کریمه کنگو، این بیماری را یکی از خطرناکترین بیماریهای مشترک بین انسان و دام دانست و افزود: برای کنترل این ویروس، مبارزه با کنهها در دامداریها، انجام سمپاشیهای دورهای، و ارائه آموزشهای لازم به دامداران در دستور کار قرار گرفته است که یکی از راههای مؤثر برای پیشگیری، نگهداری دامهای آلوده در سردخانههای کشتارگاهها است؛ فرآیندی که باعث از بین رفتن ویروس میشود.
به گفته فتاحی همه کشتارگاههای شهرداری استان مرکزی مجهز به سردخانه هستند و بر این اساس، مردم از کشتار غیرمجاز دام خودداری کنند و برای جلوگیری از انتقال بیماری، گوشت دام را فقط پس از نگهداری حداقل ۲۴ ساعته در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد استفاده کنند.
او همچنین بر اهمیت استفاده از دستکش، ماسک و عینک در هنگام کشتار دام تأکید کرد و ابراز داشت: خوشبختانه تاکنون موردی از این بیماری در استان مشاهده نشده است، اما رعایت نکات بهداشتی همچنان ضروری است و همچنین مردم میتوانند در صورت مشاهده تخلف موضوع را به شماهره ۱۵۱۲ گزارش دهند.