مازندران
تولید 50 هزارتن گوشت سفید در مازندران
سالانه 50 هزار و 359 تن گوشت سفید در شهرستان های ساری و نکا تولید می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: سالانه 35 هزار و 559 تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید می شود.
رضا پورفلاح با بیان اینکه گوشت سفید تولید شده در شهرستان ساری شامل مرغ گوشتی، مرغ مادر گوشتی، مرغ بومی، اردک، بوقلمون، غاز، شترمرغ، کبک و قرقاول است افزود: این شهرستان دارای 290 مرغداری گوشتی و 29 واحد مرغداری مادر بوده که ظرفیت پرورش 6 میلیون و 200 هزار قطعه را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: این شهرستان با تولید 13.9 درصد از مجموع 255 هزار تن گوشت سفید تولیدی مازندران، نقش بسزایی در بازار مصرف تولید پروتئین در داخل و خارج از استان ایفا می کند.
همچنین مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا نیز از تولید سالانه 14 هزار و 800 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر دادو افزود: از ابتدای امسال تاکنون 4 میلیون و 670 هزار قطعه جوجه ریزی در سالنهای مرغداری شهرستان نکا انجام شده و در این مدت 8 هزار و 600 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
سیدشبر موسوی تعداد واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان نکا را 188 واحد اعلام کرد و گفت: تولید سالانه گوشت سفید در این شهرستان 14 هزار و 800 تن است.