سالانه ۱۰ تن گوشت شترمرغ در شهرستان آمل تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به ظرفیت پرورش ۳۵۰ قطعه شترمرغ در این شهرستان گفت: سالانه ۱۰ تن گوشت، هزار و ۳۰۰ قطعه جوجه و هزار و ۱۰۰ عدد تخم شترمرغ در این شهرستان تولید میشود. سید حسین اسلامی با بیان اینکه از مجموع شترمرغهای موجود ۵۰ قطعه مولد و ۳۰۰ قطعه پرواری است افزود: روغن، پر و پوست از فرآوردههای شترمرغ پرورشی است که پر آن با کاربرد زینتی در پوشاک هم استفاده و پوست آن برای تولید چرم و گوشت شترمرغ نیز برای مصرف غذایی در بازار عرضه میشود. اسلامی، توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از جمله شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون را به عنوان الگوهای جدید تغذیهای از جمله سیاستهای راهبردی جهاد کشاورزی دانست.