پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر افزایش نقش تعاونی ها در اقتصاد،گفت: تعاونیها نباید فرمالیته و سوری باشند، و کسانی که جهاد اقتصادی انجام میدهند نباید لنگ تسهیلات باشند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار مدیریت شعب بانک توسعه تعاون، ضمن گرامیداشت ایام، اظهار کرد: از زحمات و خدمات بانک توسعه تعاون در حوزه تولید و در بخش کمک به بخش تولید چه در قالب تعاونیها که حدود ۷۰ درصد است و غیرتعاونیها هم ۳۰درصد است خیلی ممنونیم.
وی افزود: شعار و نام سال که جهش تولید با مشارکت مردم باشد نامی زیبا و کارشناسی شده است، یعنی اگر بتوانیم تولید را به مردم واگذار کنیم یعنی این دو ظرفیت را به هم وصل کنیم واقعا جهش اتفاق میافتد ولی شرطش همین وصل شدن است، بر اساس اصل ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد دارای سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی است و حداقل ۲۵درصد اقتصاد باید دست تعاون باشد.
آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری اگر سیاستهای ابلاغ شده اصل ۴۴ پیاده شود مردمی شدن اقتصاد اتفاق میافتد منتها در عمل چنین چیزی کمتر اتفاق افتاده، دیوانسالاری و بروکراسی ادارای ما نمیگذارد که مردم واقعا مشارکت داشته باشند و سرمایهگذاران را پشیمان میکنند، این معضل اداری اگر حل نشود چیز خاصی اتفاق نمیافتد.
نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: حال بانک تعاون میتواند یکی از محورهای مهم برای پیاده شدن شعار امسال باشد و ما در پایان سال از شما گزارش خوبی را از اقدامات تازه این بانک میخواهیم. عضو خبرگان رهبری گفت: اینکه ۳۰درصد هم برای غیرتعاون درنظر گرفته شده خوب است یعنی توجه به غیرتعاون نباید بعد تعاون را ضعیف کند مثل اینکه خیلی از بانکها با وجود داشتن سهمیه وام ازدواج، از ارائه آن خودداری میکنند.
امام جمعه ساری بیان کرد: نکته دیگر اینکه تعاونیها هم نباید تعاونیهای فرمالیته و سوری باشند و باید به آن توجه کنیم. این مسئول تاکید کرد: باید نظارت شود که آیا تعاونیها واقعا تعاونی هستند یا نه، شما هم در توجه به این تعاونیها دقت داشته باشید، در هر حال امیدواریم که امسال بتوانیم شاهد جهش باشیم.
وی با بیان اینکه جهش با حرکت گام به گام فرق میکند، عنوان کرد: جهش یعنی تصاعدی و خیلی همت میخواهد، حدود ده ماه وقت داریم، چگونه میتوانیم جهش تولید ایجاد کنیم، مشارکت مردمی ایجاد کنیم.
آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: اشخاص هم بعضا شرکتی را ثبت میکنند برای اینکه مجوزی بگیرند و از تسهیلاتش استفاده کنند اینها هم باید حسابشان از کسانی که واقعا دنبال تولید بوده و نیرو دارند جدا باشد، کسانی که جهاد اقتصادی انجام میدهند باید مشخص شوند، نباید لنگ تسهیلات باشند، ببینید اگر واقعا کار انجام میدهد متناسب با طرح و پروژهای که ارائه داده تسهیلات میخواهد امروز و فردا نکنید و کارش انجام شود