پخش زنده
امروز: -
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز: برای سرخ کردن مواد غذایی، روغن مخصوص سرخ کردنی بهترین نوع روغن است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکتر فلاحتی افزود: برای سرخ کردن مواد غذایی تنها باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کرد و استفاده از انواع روغنها برای این کار مناسب نیست.
وی ادامه داد: مهمترین ویژگی روغنی که برای سرخ کردن انتخاب میشود، مقاومت در مقابل حرارت یا اصطلاح نقطهی دود است. سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه برای سرخ کردن، نیاز است که روغن خوب داغ شود، اگر از روغنی استفاده شود که نقطه دود پایین و در نتیجه مقاومت کمتری در مقابل حرارت داشته باشد، روغن خواهد سوخت و ترکیبات سمی و سرطان زا در آن ایجاد میشود و سلامتی انسان را به خطر میاندازد.
وی با اشاره به اینکه روغنهای سرخ کردنی از روغنهای با مقاومت حرارتی بالا تولید میشوند، ادامه داد: این روغنها به شکلی تولید میشوند که قابلیت حفظ پایداری و کیفیت را در طول مدت سرخ کردن داشته باشند.
گفتنی است که استفاده از غذاهای سرخ کردنی و مصرف روغن سرخ کردنی در مدت طولانی برای سلامت بدن مضر است، زیرا اسید چرب اشباع این روغنها بیشتر است با این حال، سرخ کردن غذا در روغن غیر سرخکردنی هم روش سالمی نیست.